Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, με αφορμή τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως ‘μένουμε σε διαφορετικά σπίτια’, όχι σε ‘χωριστά σπίτια’. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη».

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας έχουν αποκτήσει έναν γιο, έξι ετών.

Περισσότερα Εδω