Τη Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Η ηθοποιός απάντησε για τα που έγιναν μετά τη δημόσια “καταγγελία” που έκανε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με γνωστή αεροπορική εταιρεία όταν θέλησε να ταξιδέψει μαζί με τον σκύλο της.

«Δεν το ήξερα ότι πρέπει να έχω το διαβατήριο του σκύλου μαζί, δεν είχε βγει κάποια ειδοποίηση όπως είχε βγει για τον άνθρωπο ενώ έκλεισα online εισιτήριο για τον σκύλο. Εμένα το πρόβλημά μου ήταν περισσότερο με τη συμπεριφορά. Τι να κάνω; Να μαντέψω ότι χρειάζεται βιβλιάριο για τον σκύλο ενώ δε μου έχουν ξαναζητήσει ποτέ;

Μου έστειλαν πάρα πολλοί άνθρωποι ιστορίες δικές τους με παράπονα αλλά δε τις βγάζω για να μη δώσω συνέχεια. Να ενημερωθούν κάποιοι στις εκπομπές που σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα ότι σαφέστατα δεν είμαστε καμία από τις δυο τρελές, η Ζέτα είχε χίλια δίκια. Οι άνθρωποι δε βγάζουν ανακοινώσεις, περιμέναμε μια ώρα χωρίς καμία ενημέρωση για τον λόγο της καθυστέρησης και όταν έγινε το boarding έτυχε να είμαι δίπλα γιατί πήγα να πάρω έναν καφέ, έφυγα σφεντόνα» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

«Όποιος ταξιδεύει με αεροπλάνα συχνά, επειδή εμένα η δουλειά μου αυτή είναι και το ξέρω, το ξέρει γι’ αυτή την εταιρεία» συμπλήρωσε από τη δική του πλευρά ο Mente Fuerte.

Λίγο μετά, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Την εποχή που εγώ ήμουν αεροσυνοδός, ήταν αλλιώς. Εγώ ήμουν αεροσυνοδός αέρος και αυτό που ξέραμε είναι ότι το σκυλάκι μπορεί να το έχεις στο κλουβάκι του κάτω από τα πόδια στην απογείωση και την προσγείωση και μετά μπορείς να το έχεις και αγκαλιά και εδώ μαθαίνω ιστορίες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αφήνουν τα ζώα να βγουν να πάρουν μια ανάσα. Τι λες καλέ που θα μου επιστρέψουν τα χρήματα; Ούτε καν. Γιατί να μου τα επιστρέψουν;»

Τέλος, ο Mente Fuerte σχολίασε και το πρόσφατο story που έκανε και πολλοί το μετέφρασαν ως απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λέγοντας, «Το story αυτό είναι ένα story που κάνω κάθε χρόνο γιατί βλέπω ότι όλοι είναι στη Μύκονο. Δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο, δεν το σηκώνει η τσέπη μου. Νομίζω ότι όσοι πάνε στη Μύκονο πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά».

Περισσότερα Εδω