Στα πλαίσια ολοκλήρωσης των μαθημάτων στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 4ου ΕΠΑΛ την Πέμπτη 19/5/2022 συντελέστηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα Σχολική Δραστηριότητα στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές της Α’ τάξης και στην οποία παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητών που εκπονήθηκαν στη διάρκεια του Σχολικού Έτους στο μάθημα «ΖΩΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ».

Επιπροσθέτως, το σχολείο, αγκαλιάζοντας για μια ακόμη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία τους μαθητές πρόσφυγες του σχολείου υλοποίησε μια καινοτόμα δράση με τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ» στην οποία έγινε παρουσίαση των Χωρών προέλευσης των μαθητών προσφύγων από τους ίδιους τους μαθητές πρόσφυγες με συντονίστρια την Υπεύθυνη Τάξης Υποδοχής κ. Κοντογιάννη Σταυρούλα.

Στη συνέχεια διεξήχθη Συζήτηση – Αποτίμηση, ενεργοποίηση διαπολιτισμικού διαλόγου από τις αρμόδιες συντονίστριες εκπαίδευσης δομών προσφύγων Αβέλλα Τάνια και Μακρή Δήμητρα και της εκπαιδευτικού ΕΕΠ Τσιλιάκου Ευρυδίκη.

Στη συγκεκριμένη δραστηριότητα το 4ο ΕΠΑΛ είχε την τιμή να υποδεχθεί μαθητές του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας οι οποίοι ενημερώθηκαν γενικότερα για τις υποδομές και τα εικαστικά δρώμενα που έχουν λάβει χώρα στο χώρο του 4ου ΕΠΑΛ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω