Ο αρχηγός της Μονακό, Λέο Βέστερμαν, αλλά και ο προπονητής της, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, έπλεξαν το εγκώμιο του Παναθηναϊκού.

Άπαντες στη γαλλική ομάδα αναμένουν το πρώτο τους παιχνίδι της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς και ο Λέο Βέστερμαν έδωσαν το στίγμα, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχονται την Πέμπτη (20:00).

Αρχικά, ο Μαυροβούνιος προπονητής τόνισε πως: «Το πρώτο παιχνίδι πάντα έχει μια ξεχωριστή γεύση, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο επίσημο στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα και παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Ο Παναθηναϊκός είναι θρυλικός σύλλογος, αλλά οι παίκτες μου είναι έτοιμη και με υψηλό κίνητρο. Το κλειδί για μας είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλύτερη ομάδα, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε μόνο δώδεκα διαθέσιμες θέσεις, οπότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες δύσκολες επιλογές, γιατί όλοι οι παίκτες μου είναι μαχητές».

Ο αρχηγός της ομάδας, Λέο Βέστερμαν, ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά μας που θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Αντιμετωπίζουμε μια θρυλική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ελλάδας που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Έχουμε όμως κι εμείς τις αρετές μας. Η Ευρωλίγκα προσφέρει δυνατές μάχες και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, αλλά και πειθαρχημένα με στόχο την πρώτη μας νίκη».

Πηγή φωτογραφίας: Twitter/AS Monaco Basket

Περισσότερα Εδω