Επισκέψεις σε περίπτερα της Agrotica Helexpo 2022, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλη. Τα περίπτερα που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος αφορούσαν εταιρείες που με την παραγωγή τους υποστηρίζουν την γεωργία, με νέες τεχνολογίες και νέες γενιές αγροτικών μηχανημάτων.

Στην Agrotica την ηγετική κλαδική έκθεση στην Ελλάδα στον αγροτο-οικονομικό τομέα, συμμετείχε με δικό της περίπτερο και η Ομάδα Παραγωγών Αγροτικού Συνεταιρισμού Μακρυχωρίου. Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή και τον τοπικό σύμβουλο της Κοινότητας Όσσας κ. Αντώνη Γούσιο.

“Βρεθήκαμε μαζί με συνεργάτες μου στο Δήμο, στην Agrotica, εκεί που χτυπάει η καρδιά των νέων τεχνολογιών που υποστηρίζουν την αγροκτηνοτροφική παραγωγή. Δυστυχώς όμως οι αγροκτηνοτρόφοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού το κόστος παραγωγής λόγω της μεγάλης αύξησης στην ενέργεια, αλλά και των ανατιμήσεων σε αγροεφόδια, δημιουργούν συνθήκες παραγωγικής ασφυξίας”. αναφέρει ο Δήμαρχος, Γιώργος Μανώλης.

“Αφουγκραζόμαστε την αγωνία των αγροκτηνοτρόφων μας, ως δημοτική Αρχή μιας κατεξοχήν αγροκτηνοτροφικής περιοχής. Πρέπει η πολιτεία να προχωρήσει σε μέτρα όχι μόνον ανακούφισης, αλλά σε μέτρα που θα βάλουν στέρεες βάσεις ώστε ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας μας, να παραμείνει ζωντανός” τονίζει ο κ. Μανώλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω