Η Σούπερ Κική βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή, αλλά και την αναγνωσιμότητα που εξασφάλισε στα social media με τα κέρδη που ακολούθησαν.

Αναφερόμενη στη συνέντευξη μέσα από την οποία τη γνώρισε καλύτερα ο κόσμος: «Από τη συνέντευξή μου στον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω λεφτά. Μέσα έναν χρόνο άγγιξα και το 1 εκατομμύριο. Εγώ τότε ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού», είπε η Σούπερ Κική.

«Εμένα δεν με ενδιέφερε, όπως δεν με ενδιαφέρει μέχρι και σήμερα να έχω σπίτι δικό μου, όλοι οι φίλοι μου φτωχοί από πάντα, ήθελα πολύ να τα φάμε μαζί, να έχουμε τα καλύτερα ρούχα, να δίνω 50 ευρώ πουρμπουάρ στους σερβιτόρους και όχι για να κάνω την καλή, εμένα αυτός ήταν ο καημός μου. Με νοιάζανε αυτά και πράγματι τα κατάφερα», πρόσθεσε η Σούπερ Κική.

Σχετικά με τη φίλη της με την οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν: «Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα», είπε η Σούπερ Κική στο Στούντιο 4

Περισσότερα Εδω