Έντονα συγκινήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/1 ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Αφορμή στάθηκε η ιστορία του Γιώργου Λουκά, ο οποίος διαγωνίσθηκε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης 24/1, ωστόσο δεν κατάφερε περάσει στην επόμενη φάση και να πάρει τη μαύρη ποδιά.

Ο Γιώργος Λουκάς, όμως, συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία του, μιλώντας για την περίοδο που έδινε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικητής. 

Σήμερα, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσε έντονα συναισθήματα με την ιστορία του και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έχασε την μητέρα του από καρκίνο. (Δες ΕΔΩ αναλυτικά) Όπως θα δεις στο βίντεο, λύγισε στον αέρα της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά αμέσως συγγνώμη. Παράλληλα ζήτησε από τους συναδέλφους της να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Περισσότερα Εδω