Πρεμιέρα έκανε χθες, Τετάρτη 12 Μαρτίου η παράσταση «Τα πήρες όλα και έφυγες» στο θέατρο Παλλάς. 

Τη μυθιστορηματική και δαιδαλώδη ζωή του Στράτου Διονυσίου παρουσίασε στη σκηνή ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης, Βασίλης Μαυρογεωγίου, σε μία παράσταση – κατάδυση στις κυριότερες στιγμές της τραγουδιστικής και κοσμικής του ζωής.

Τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο ενσάρκωσης του αείμνηστου τραγουδιστή, έχει ο Γιάννης Τσορτέκης, ενώ επί σκηνής εμφανίζονται και οι γιοι του Στράτου Διονυσίου. 

Κατά τη διάρκεια που ο Στέλιος Διονυσίου ερμήνευε επί σκηνής, ξέσπασε σε κλάματα με το τραγούδι που είχε ζητήσει ο πατέρας του να το γράψουν για να το αφιερώσει στην σύζυγό του, Γεωργία, με τον τίτλο «Γυναίκα μου».

Ο τραγουδιστής διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα την ερμηνεία του, φανερά συγκινημένος, ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή αφιερωμένη στον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

Περισσότερα Εδω