Για την κατάρρευση της ομάδας του στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Καταρρεύσαμε απόψε, εξαιτίας αυτών των τελευταίων δύο αγώνων. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις.

Πιθανώς ευθύνομαι για το πώς δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες μέσα σε μια περίοδο δύσκολη με πολλά παιχνίδια και πολλούς παίκτες να λείπουν.

Αυτή ίσως είναι μια εξήγηση, αλλά επίσης και το γεγονός ότι παίξαμε δύο αγώνες σε έξι μέρες και ενδιάμεσα είχαμε και ευρωπαϊκό παιχνίδι, μας έφερε σήμερα εδώ.

Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ λυπημένος. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Γνωρίζω ότι η ομάδα πρέπει κάπως να αντιδράσει, να ξεχάσει τη σημερινή νύχτα, γιατί την Τετάρτη έχουμε άλλο παιχνίδι και την Κυριακή άλλο.

Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να βρούμε το πνεύμα μαχητή και να βρούμε λύσεις».

Για πιθανή αλλαγή προσέγγισης ή στρατηγικής είπε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή προσέγγισης ή στρατηγικής τώρα, με επτά αγώνες και τον Δεκέμβριο. Δε θέλω να ψάχνω δικαιολογίες.

Ήδη έκανα μια ανάλυση, που νομίζω είναι η πιο σωστή. Σήμερα δεν διαχειριστήκαμε σωστά το πρώτο ημίχρονο, όχι όπως θα θέλαμε.

Στο δεύτερο ήρθε μια αντίδραση μόνο και μόνο από τη θέληση που είχαμε να κάνουμε κάτι, όχι εξαιτίας κάποιου άλλου λόγου.

Αυτά είναι τα πράγματα. Είκοσι λεπτά έχουν περάσει από το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για αλλαγή στρατηγικής.

Πρέπει να δώσουμε στα παιδιά τον σωστό τρόπο να αντιδράσουμε, να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Να σκεφτεί ο καθένας γιατί βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω