Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος έπειτα από μερικές ημέρες νοσηλείας τελικά, την Τρίτη 6/6 έφυγε από τη ζωή.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην εκπομπή “Breakfast @Star” εξέφρασε τη θλίψη του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός αποκαλύπτοντας ωστόσο πως εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχαν επικοινωνία.

«Έφυγε ένας καλός συνάδελφος που είχε κάνει την πορεία του στη δισκογραφία. Ήμουν πολύ καλός φίλος με την οικογένειά του, με τον αδερφό του Αντώνη Λορέντζο με τον οποίο παίζαμε και ποδόσφαιρο και έχουμε τραγουδήσει και μαζί. Τον Γιαννάκη τον θαύμαζα πάντα, να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και καλό παράδεισο. Τι άλλο να σχολιάσω;

Τι να πω; Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φεύγουν πολλοί γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μας και στεναχωριόμαστε γι’ αυτό. Είχα χρόνια να μιλήσω μαζί του» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Να θυμίσουμε πως σε συνέντευξή του τον περασμένο Μάρτιο, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλέσει τον Λευτέρη Πανταζη “ύπουλο” και “κακό” άνθρωπο. (δες εδώ όσα είχε πει τότε ο Γιάννης Φλωρινιώτης)

 

Περισσότερα Εδω