Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί της Τρίτης οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων για τη ΔΟΕ, καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λάρισας.

Δικαίωμα να εκλέξουν και να εκλεγούν έχουν τα μέλη του Συλλόγου που ανήκουν οργανικά στη Δ/νση Π.Ε. και όσοι είναι στη διάθεση ή υπηρετούν ως αναπληρωτές, ως ωρομίσθιοι ή είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ .

«Στοίχημά μας είναι η μεγάλη συμμετοχή, γι’αυτό λοιπόν καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, να δώσουν δύναμη στο εκλογικό συμβούλιο, για να μπορέσει να διεκδικήσει την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς. Ο αγώνας που έχει να κάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι δύσκολος», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωσταντίνος Κούμας» κ. Δημήτρης Παπαποστόλου.

Οι εκλογές διεξάγονται στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (1ης Μεραρχίας 2, Νεάπολη), με δέκα εκλογικά τμήματα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω