Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εισήχθη σήμερα το απόγευμα ο 48χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης στην π.ε.ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης κοντά στη διασταύρωση του Κουλουρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 48χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την προληπτική εισαγωγή του στη ΜΕΘ, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπλοκές από τα σοβαρά τραύματα που αποκόμισε.

Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες του τροχαίου, την 47χρονη συνεπιβάτιδα στο αμάξι του 48χρονου και τον 46χρονο οδηγό του άλλου οχήματος, και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, η μεν 47χρονη στην Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και ο 46χρονος στην Ορθοπαιδική.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη 1 μ.μ. στη διασταύρωση Κουλουρίου και Παλαιάς Εθνική Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης όταν τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ όπως και δύναμη της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες για να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Δείτε τις φωτογραφίες του onlarissa.gr από το τροχαίο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω