Ειρηνική διαδήλωση για την Προστασία του Πλανήτη πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μπροστά στο Ηρώο των Πεσόντων στο Φρούριο αντιπροσωπία μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Λάρισας. Τους μαθητές συνόδευαν οι γονείς/κηδεμόνες τους και οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών τους Μονάδων.

Τα παιδιά ως μελλοντικοί ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου αποτύπωσαν τα μηνύματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την Προστασία της Φύσης και την Κλιματική Αλλαγή σε πανό και πλακάτ και διαδήλωσαν τα συνθήματά τους στην πλατεία και στους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου της Λάρισας. Η πορεία ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο, όπου επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη κλιματική αλλαγή στο Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Η ανωτέρω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο συμμετοχής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στη Σκυταλοδρομία “Running out of time” που θα περάσει απόψε το βράδυ από τη Λάρισα. Όλες οι δημιουργίες με τα συνθήματα των μαθητών/τριών θα τοποθετηθούν μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο, στο σημείο από όπου που θα περάσουν οι δρομείς, ώστε το μήνυμα των Λαρισαίων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης μας να ταξιδέψει μαζί με τη σκυτάλη σε όλο τον κόσμο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δράση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω