Το φεστιβάλ – θεσμός της Λάρισας επέστρεψε. Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορωνοϊού, το φεστιβάλ Πηνειού είναι και πάλι εδώ, προκειμένου μικροί και μεγάλοι Λαρισαίοι να ξανασυναντηθούν στο ποτάμι, να διασκεδάσουν, να μάθουν, να παίξουν.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας άνοιξε με παρέλαση από την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, πολλή… φασαρία από Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου Λάρισας, ενώ σε λίγη ώρα αναμένονται οι συναυλίες με την υπέροχη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον ράπερ Bloody Hawk και τη γλυκιά Εβίτα – Evita and the Val boys”. μια φρέσκια μπάντα με έδρα τη Θεσσαλία, με πολλές εμφανίσεις, σταθερά live αλλά και tour σε όλη την Ελλάδα που παίζει ελληνική pop με στοιχεία funk και disco.

Χιλιάδες Λαρισαίοι επισκέφθηκαν το χώρο συμμετέχοντας στις δράσεις ή απλά παρακολουθώντας. Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σούλτης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε ότι “από την πρώτη μέρα το ποτάμι έχει πλημμυρίσει από Λαρισαίους. Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει και ουσιαστικά είναι προεξοφλημένη η επιτυχία αυτού του φεστιβάλ. Πάνω από 50 φορείς της πόλης με δραστηριότητες, με διάδραση και πάνω από 20 συναυλίες οδηγούν τους πολίτες να κατέβουν στο ποτάμι και να χαρούν το φεστιβάλ Πηνειού”.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Πηνειού:

 

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω