Στο ζήτημα των υποκλοπών τονίζοντας πως στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου αναφέρθηκε από τη Λάρισα σήμερα Παρασκευή ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Κώστας Αρβανίτης, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, όπως επίσης στην υπόθεση Καϊλή και στις εκλογές που έρχονται.

Μίλησε, επίσης, για τον κατώτατο μισθό και πως πρέπει σε αυτόν να υπάρχει μία βάση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το σενάριο βάσης του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να επικρατήσει είναι τα 810 ευρώ καθαρά.

Επιπρόσθετα, πισώπλατη μαχαίρια χαρακτήρισε ο κ. Αρβανίτης για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την υπόθεση του Κατάργκεϊτ. «Ωστόσο η επέμβαση του Kοινοβουλίου ήταν άμεση στην κατάληψη των ηλεκτρονικών υπολογιστών των κατηγορούμενων», όπως επισήμανε.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας στις εκλογές, δεν απέρριψε το σενάριο, όμως τόνισε πως: «το θέμα είναι η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ σε κύριο κόμμα. Προφανώς και θα παίξει ρόλο για το ΠΑΣΟΚ η υπόθεση του Κατάργκεϊτ, αφού το ίδιο έχει ευθύνες στο κομμάτι της Καϊλή».

Για το ενδεχόμενο της ήττας στις ερχόμενες εκλογές σημείωσε πως: «θα μας απασχολήσει η ήττα ακόμη και σε ποσοστό μισό βαθμού. Μετά τις εκλογές θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, και πιθανότατα να έχουμε νέες οργανώσεις».

Συμπληρώνοντας για το θέμα της Εύας Καϊλή, τόνισε: «Η Καϊλή ήταν μέρος μιας οργανωμένης συμμορίας που είχε χρήμα. Ήταν εκτός σοσιαλιστών και για αυτό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διερευνά συνολικά τους σοσιαλιστές».

Τέλος, τόνισε πως: «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παίζει καθοριστικό ρόλο για το τί είδους Αριστερά θα επικρατήσει στον κόσμο».

Το παρόν έδωσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος αναφέρθηκε στο κύμα ακρίβειας που επικρατεί στη χώρα, ενώ ο γραμματέας της ΝΕ Λάρισας, κ. Βασίλης Ζωγράφος ανακοίνωσε πως στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή μια εκδήλωση τη Λάρισα αγροτικού προσανατολισμού για τη νέα ΚΑΠ και τα προβλήματα των αγροτών.

Η βουλευτής Λάρισας του κόμματος κα Άννα Βαγενά απουσίαζε διότι νοσεί από κορωνοϊό.

Το πρόγραμμα του Κ. Αρβανίτη στην συνέχεια σε Λάρισα και Ελασσόνα

14:00 Συνάντηση με το Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη στο Δημαρχείο
15:00 Συνάντηση στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου, με το Δ.Σ.
Το απόγευμα θα επισκεφτεί την Ελασσόνα και στις 20:30 θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στη Συνεστίαση που διοργανώνει η οργάνωση του κόμματος της Ελασσόνας στην ταβέρνα του Θωμά στο κέντρο της πόλης.

Αύριο Σάββατο 14/1/2023

Στις 10:00 θα επισκεφτεί τα γραφεία της Ο Μ Ελασσόνας και θα έχει συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.
Στις 11:00 θα επισκεφτεί το Δημαρχείο της Ελασσόνας και θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Γάτσα Νικόλαο.
Στις 12:30 Θα περιοδεύσει στο εμπορικό πεζοδρόμιο της πόλης.

Δείτε βίντεο:

Νικόλας Σελητσιανιώτης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω