Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην προστασία των συμμετεχόντων αθλητών και λοιπών παραγόντων, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Δρόμου Φαλαναίων, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (19-05-2024) στην Τ.Κ. Φαλάνης του Δήμου Λαρισάιων, αποφασίζει:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή (19-05-2024) κατά την τέλεση του 4ου Αγώνα Δρόμου Φαλα ναίων από ώρα 07:30΄έως πέρατος αυτού, στις παρακάτω οδούς:

Ι. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

∙ Στην οδό Μακεδονίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλλη λο.
∙ Στην οδό Υψηλάντου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλλη λο.
∙ Στην οδό Ε. Βενιζέλου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλλη λο.
∙ Στην οδό Πιετραλούγκα, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλ ληλο.
∙ Στην οδό Κύπρου, σε όλο το μήκος και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό Λαρίσης, σε όλο το μήκος της, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό Ταγματάρχου Ι. Μπαλντούμη, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό Δαβάκη, στο τμήμα αυτής από την οδό Ταγματάρχου Ι. Μπαλντούμη έως την ο δό ανώνυμη έμπροσθεν Γυμνασίου Φαλάνης και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλλη λο.
∙ Στην οδό Ι. Ζέρβα, στο τμήμα αυτής από την οδό Δαβάκη έως την οδό Ι. Ζέρβα και τις καθέ τους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στη οδό Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. ∙ Στην οδό Σκουφά, στο τμήμα αυτής από την οδό Σταδίου έως την οδό Δήμητρας και τις κα θέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό Δήμητρας, στο τμήμα αυτής από την οδό Σκουφά έως την οδό Μακεδονίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό Αμπελώνος, στο τμήμα αυτής από την οδό Σταδίου έως την οδό Μακεδονίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην ανώνυμη οδό προς υδραγωγείο Φαλάνης, στο τμήμα αυτής από την οδό Αμπελώνος έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην επαρχιακή οδό Αμπελώνος – Φαλάνης, το ρεύμα κυκλοφορίας από Αμπελώνα προς Φαλάνη και στο τμήμα αυτού από το ύψος των εργατικών κατοικιών Αμπελώνος (κοινότητα Αμπελώνα) έως την οδό Σταδίου (κοινότητα Φαλάνης) και τις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην επαρχιακή οδό Γιάννουλης – Φαλάνης , το ρεύμα κυκλοφορίας από Φαλάνη προς Γιάννουλη και στο τμήμα αυτού από την οδό Λαρίσης έως την επαρχιακή οδό Φαλάνης – Δασοχωρίου (διασταύρωση Δασοχωρίου) και τις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.

ΙΙ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ

∙ Στην επαρχιακή οδό Φαλάνης – Δασοχωρίου, το ρεύμα κυκλοφορίας από Φαλάνη προς Δασοχώρι και στο τμήμα αυτού από την επαρχιακή οδό Γιάννουλης – Φαλάνης (διασταύρω ση Δασοχωρίου) έως την οδό Ήρας και τις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλη.
∙ Στην οδό Ήρας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
∙ Στην οδό 25ης Μαρτίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλ ληλο.
∙ Στην οδό Αγίου Χαραλάμπους, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω