Με απόλυτη επιτυχία, ασταμάτητο tempo και εορταστική διάθεση κύλησε η εβδομάδα των γενεθλίων του ΦΡΟVΡΙΟ…

Σήμερα, Παρασκευή το closing event-Bithday cake με το ΦΡΟVΡΙΟ να φιλοξενεί την Idra Kayne & the band.

Η Idra Kayne και η τετραμελής μπάντα της μας υπόσχεται ένα άκρως χορευτικό party με βασικό συστατικό hip hop και RnB επιτυχίες των 90s και 00s!! Mε την εκρηκτική ενέργεια της , η Idra Kayne θα μας παρασύρει με κομμάτια της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και σε ένα μουσικό throwback με πολύ κέφι και χορό , ερμηνεύοντας oldschool επιτυχίες των Missy Elliot , Eminem, Eve , 2Pac, Snoop Dog , Dr.Dre, Salt’n’Peppa, Lauryn Hill και πολλών άλλων!!!)

Απόψε σβήνουμε την τούρτα μας και επίσης θα γίνει η κλήρωση για 1 διανυκτέρευση και για 2 άτομα στη Χαλκιδική.

Όσο για τις προηγούμενες 4 ημέρες θα μείνουν σε όλους αξέχαστες με τα εορταστικά events στον πολυχώρο του ΦΡΟVΡΙΟ και με το αποκορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων να είναι απόψε!

Παρασκευή 5 Αυγούστου, 21:30:

Birthday Cake party: IdraKayne& the band

Η Idra με την εκρηκτική της ενέργεια θα μας παρασύρει με κομμάτια της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και σε ένα μουσικό throwback στα 90’s και 00’s με πολύ κέφι και χορό!

(brandedbyAperolSpritz)

κλήρωση: 1 διανυκτέρευση για δύο άτομα στη Χαλκιδική

Παράλληλα, το barteamτου ΦΡΟVΡΙΟ έχει δημιουργήσει το #Hi5,ένα cocktail γενεθλίων-έκπληξη, το οποίο θα προσφέρεται καθημερινά ως κέρασμα στις εισόδους του Φρουρίου σε σφηνάκι, ενώ θα μπορούν, όλοι όσοι το γεύτηκαν και το λάτρεψαν, να παραγγείλουν το cocktail στην προνομιακή τιμή των5!

Δείτε φωτογραφίες:

1η ημέρα των εορτασμών 

2η ημέρα των εορτασμών 

3η ημέρα των εορτασμών 

4η ημέρα των εορτασμών 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω