Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο κέντρο Αστέρας.

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΕ.Θ. Χρήστος Αντωνίου, η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Λάρισας Μπέσυ Τσιάχα και τα μέλη του Δ.Σ.υποδέχθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Βασίλειο Πινακά, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους συμβούλους Λία Ρογγανάκη, Απόστολο Μπίλλη, Κώστα Καλαμπάκα, Απόστολο Κομνό, Γιώργο Λαδόπουλο, Στέλιο Δημότσιο, τα μέλη των Τοπικών Τμημάτων Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Λάρισας.

Οι πρόεδροι ευχήθηκαν σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία. Ο κ. Πινακάς μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη για καλή χρονιά, τονίζοντας ότι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε μία ομάδα που δικεδικεί, εργάζεται, συνεργάζεται και δημιουργεί.

Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας ευχαριστεί τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, τις τοπικές επιχειρήσεις για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου και το κέντρο Αστέρας για τη διοργάνωση μιας άψογης βραδιάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω