Η δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου και πλέον καταδικασμένου σε ισόβια, Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση σοκ του Κολωνού που απασχόλησε τόσο πολύ απασχόλησε την κοινή γνώμη.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό» είπε αρχικά η γνωστή ποινικολόγος.

«Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος. Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό. Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα.

Ο κόσμος μάς ακούει και εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μου… Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου» είπε μεταξύ άλλων, η κυρία Κουρτέση.

Περισσότερα Εδω