Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών με γερανοφόρο όχημα, αποφασίζει:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Μ. Αλεξάνδρου του Δήμου Λαρισαίων και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου έως τη συμβολή της με την οδό Νικ. Μανδηλαρά, την Κυριακή (26-11-2023) κατά τις ώρες 07:30’ – 10:30′, λόγω εκτέλεσης εργασιών με γερανοφόρο όχημα.

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο και ενδεικτικά μέσω τις οδού Κύπρου.

3. Ο αϊτών,υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω