Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στο περιοδικό Gala και τον Λευτέρη Τρίγκα με αφορμή τη νέα της παράσταση «Ντερμπεντέρισσα».

Η γνωστή stand up – κωμικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημερινή κοινωνία αλλά και το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχει ένας άνδρας προκειμένου να βρεθεί δίπλα της. 

«Δεν υπάρχουν και πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου. Όλα τα κορίτσια φρόντισαν και στεφανώθηκαν, εγώ ήμουν και σε κώμα και έχασα λίγο χρόνο εκεί. Δεν έχω βγει ακόμα στη γύρα και δεν ξέρω τι καινούρια φρούτα παίζουν εκεί έξω. Έχω την αίσθηση ότι παίζει μια ξηρασία και αχρηστίλα. Κάνω λάθος;» σχολιάζει η Κατερίνα Βρανά. 

Όσο για το εάν οι σημερινοί άνδρες έχουν χιούμορ: «Έχουν και μάλιστα καυστικό, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, ρε παιδί μου. Δεν είμαστε άνετοι τελικά και μας έχει καταπιεί η σοβαροφάνεια. Για να είναι κάποιος μαζί μου πρέπει να καταλάβει τι είναι η κωμωδία και να αυτοσαρκάζεται, αλλιώς τι θα κάνει με μένα….

Και μετά όλο αυτό γύρω από τη δυναμική γυναίκα. Σε αμαξίδιο βρίσκομαι, δεν είμαι και τόσο δυναμική», αναφέρει η Κατερίνα Βρανά.

Για τις ερωτήσεις που συχνά δέχεται: «Αν ξανακούσω άλλη μια φορά την ερώτηση “πώς αισθάνεσαι ως γυναίκα κωμικός;” ή “πώς είναι η ζωή μιας κωμικού με αναπηρία θα αυτοκτονήσω. Κουράστηκα πια με τις κλεισεδούρες, γιατί όλοι μου μιλούν ή με πλησιάζουν λες και είμαι κανένα εξωτικό πουλί;», δήλωσε η Κατερίνα Βρανά στο Gala.

 

Περισσότερα Εδω