Πρόκειται για ένα κτίριο που έχει προβληματίσει και ανησυχήσει ουκ ολίγες φορές τους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου. Το παλαιό κτίσμα – «φάντασμα» όπως το αποκαλούν πολλοί κάτοικοι πέριξ των οδών Ναυαρίνου, Κίρκης, Μανδηλαρά, Υψηλάντου, Σεφέρη και 23ης Οκτωβρίου που περνούν καθημερινά από το σημείο.

Το παλαιό σπίτι, ήταν  σχεδόν ετοιμόρροπο, ειδικά ο αυλόγυρός του, για τον οποίο οι κάτοικοι προχώρησαν αρκετές φορές σε καταγγελίες στο onlarissa.gr σχετικά με την επικινδυνότητά του. Τελευταία φορά μάλιστα αρχές του τρέχοντος μήνα και ειδικότερα στις 9 Μαΐου, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα δέχτηκε νέα καταγγελία για το οίκημα της Ναυαρίνου που καταρρέει.

Επίσης μετά από άλλη καταγγελία που είχε γίνει στο onlarissa.gr πριν δύο χρόνια ακριβώς (7 Μαΐου 2020), εν μέσω πρώτης καραντίνας λόγω πανδημίας, ο δήμος είχε απαντήσει με επιστολή του στο onlarissa.gr, γνωστοποιώντας την μπερδεμένη υπόθεση σχετικά με την συνιδιοκτησία του εν λόγω οικήματος, και την προσπάθεια που έκανε για να βρει τους ιδιόκτητες.

Χθες λοιπόν συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων προχώρησαν στην κατεδάφιση μέρους του παλαιού κτιρίου και ειδικότερα του αυλόγυρου που είχε καταρρεύσει δημιουργώντας κινδύνους στους περίοικους και τους περαστικούς.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω