«Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς» του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λίγκας στην ΠΑΕ Ατρόμητος και τον τεχνικό διευθυντή της, Γιάννη Αγγελόπουλο, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο του συνεταιρισμού επέβαλε πρόστιμο 34.000 ευρώ στο σύλλογο των δυτικών προαστίων και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες στον Αγγελόπουλο, συν 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Ακόμη, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 8.000 ευρώ (για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), η ΠΑΕ Άρης 4.000 ευρώ (για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και η ΠΑΕ Παναιτωλικός 5.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που επίσης είχε κληθεί σε απολογία, αλλά απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε στην «βαριά» τιμωρία με μια ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης».

Περισσότερα Εδω