“Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, έχουμε την υποχρέωση να συνομιλήσουμε με τη νέα γενιά, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε μαζί το αύριο της πόλης μας, να “ανοίξουμε” γέφυρες και δρόμους επικοινωνίας με τους νέους, καθώς θα με βοηθήσουν και εμένα τον ίδιο να δω προοπτικές ανάπτυξης της Λάρισας που δεν τις είχα σκεφτεί μέχρι τώρα”.

Με αυτά τα λόγια, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης απευθύνθηκε στους νέους της πόλης μας, στη συνάντηση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Πάρκο Καινοτομίας “Joist” μεταξύ του Δημάρχου και νέων ανθρώπων για το μέλλον της Λάρισας. (δείτε ΕΔΩ ζωντανά την εκδήλωση).

Ο κ. Καλογιάννης στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως “δεν αισθάνομαι πολιτικός, καθώς προέρχομαι από μία γενιά ανθρώπων που δώσαμε μάχες, ειδικά μέσα στην περίοδο της Χούντας, και νομίζω πως για να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας, θα πρέπει να αλλάξει πρώτα η νοοτροπία των ανθρώπων της. Η Λάρισα είχε καθυστερήσει να βρει το ρυθμό της σε τεράστιες αλλαγές που συντελούνταν σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, καθώς μέχρι το 2014 η πόλη ήταν “δεμένη” με τσιμέντο και λακκούβα”.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος επεσήμανε πως “όλη αυτή η τεράστια αλλαγή που συντελείται στην πόλη μας σε όλα τα επίπεδα, είναι αποτέλεσμα καθημερινής και ομαδικής δουλειάς και πως η ενασχόληση με τα κοινά έχει ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: ή σκληρή δουλειά ή δημόσιες σχέσεις”.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτησή του:

Δείτε τι δήλωσε πριν την έναρξη της εκδήλωσης:

Δείτε τι δήλωσε το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Γιώργος Κατρανάς:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Φώτο – Βίντεο: Ντίνος Στάκος / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω