«Μία επιτακτική ανάγκη του δικαστικού κόσμου γίνεται πράξη, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού κ. Κώστα Τσιάρα και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. Με χρηματοδότηση 4,1 εκατ ευρώ μέσα από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, υλοποιούμε την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας μετά την τελετή αγιασμού για το νέο δικαστικό έτος, που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση ενός σημαντικού έργου για τη δικαιοσύνη στο νομό. Υπενθύμισε, σχετικά, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη για το ζήτημα, καθώς ήταν αποδέκτης της αγωνίας του νομικού κόσμου για τη «μετ΄εμποδίων απόδοση δικαιοσύνης».

Απένειμε δε τα εύσημα στον Κ. Τσιάρα σχετικά με το νέο Σχέδιο Νόμου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της δικαιοσύνης και χαιρέτησε την διαβούλευση του Υπουργείου με το νομικό κόσμο της χώρας, με σκοπό την επίλυση εκκρεμοτήτων, που απασχολούν τον χώρο.

Τέλος, ο κ. Κέλλας ευχήθηκε να κυλήσει χωρίς προβλήματα η δικαστική χρονιά και να διεκπεραιωθούν γρήγορα οι εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις, για την ταχεία απονομή της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω