Η Νένα Μεντή ήταν χθες καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για την μητρότητα αλλά και το γεγονός ότι ο σύζυγός της μεγάλωσε περισσότερο την κόρη της απ’ ότι η ίδια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα της καταξιωμένης ηθοποιού μέσα από το Happy Day, αναφέροντας πως της έκανε αρνητική εντύπωση να λέγονται κάποια πράγματα τηλεοπτικά.

«Λίγο με ξένισε αυτή η δήλωση που έκανε για το παιδάκι της. Έχω ακούσει για μανούλες που στην αρχή της μητρότητας αντιμετωπίζουν δυσκολίες και κατάθλιψη, αλλά αυτή η παραδοχή ότι βαριόμουν το μωρό μου και της το έχω πει και δεν το έκρυψα, λίγο με αιφνιδίασε. Και εγώ φώναζα τις φίλες μου να με βοηθάνε γιατί εγώ δεν άντεχα. Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να πεις πράγματα, που όπως τα λες μπορεί να είναι με λίγο χιούμορ και αφέλεια και μετά όταν το ακούς να πεις πω πω πως το είπα και ακούστηκε λίγο λάθος» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μεντή κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το τι μήνυμα μπορεί να πέρασε» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω