Κάλεσμα να δώσουν μαζικά το παρών και να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου, απευθύνουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις του Ν. Μαγνησίας.
Η αναχώρηση των συνταξιούχων θα γίνει στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, από το Δημαρχείο Βόλου με δωρεάν λεωφορεία.
Οι συνταξιούχοι σε συνέντευξη Τύπου κάλεσαν ους συναδέλφους τους στον αγώνα για να διεκδικήσουν ότι με την βία τους έχει αφαιρεθεί, ό,τι έχει πληρώσει στον εργασιακό τους βίο, για να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Ο Γιώργος Ρούσσας, πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, τόνισε ότι πρέπει να σταλεί μήνυμα στους συνταξιούχους ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των κινητοποιήσεων, που έγιναν σε όλες τις περιφέρειες με τις συσκέψεις και τις συγκεντρώσεις και προετοιμάζονται για μια μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα (12 μεσημέρι Πλατεία Κλαυθμώνος).
Ο λόγος που οι συνταξιούχοι βγαίνουν στους δρόμους είναι οι ίδιες πολιτικές που τους έχουν τσακίσει τα τελευταία 13 χρόνια.
«Δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα, ούτε να έχουμε υγεία, από την ώρα που μας κρατούν 6% στην κύρια και στην επικουρική σύνταξη, με πιο χαρακτηριστικό με πλημμύρες και πυρκαγιές που έπληξαν το Ν. Μαγνησίας, λόγω του ότι δεν έγιναν τα έργα που έπρεπε», τόνισε.

Για να δηλώσουν συμμετοχή για τη συγκέντρωση της Αθήνας, οι συνταξιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: ΙΚΑ 24210 31307, Δημοσίου 24210 30742, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) 24210 23789, ΟΑΕΕ (ΤΑΕ) 24210 38663, ΝΑΤ 24210 21102 και ΑΓΕΤ 24210 33863.

Θα στηρίξουν τους πλημμυροπαθείς
Οι συνταξιούχοι πήραν πρωτοβουλία ώστε οι περιοχές που επλήγησαν να οργανώσουν επιτροπές αγώνα, ώστε να αγωνιστούν όλοι μαζί για αποκατάσταση όλων των ζημιών και να λάβουν στο 100% τις αποζημιώσεις, αλλά και να τους βοηθήσουν με είδη πρώτης ανάγκης, ανέφερε ο κ. Ρούσσας.
Τέλος ανέφερε ότι στις 26 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, θα γίνει Πανθεσσαλική σύσκεψη των πλημμυροπαθών και κάλεσε να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους, για να αποκατασταθούν αυτοί οι άνθρωποι.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω