Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελματιών ν. Λάρισας καλεί τα μέλη του στη σύσκεψη της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην μεγάλη αίθουσα του ΕΚΛ με θέμα την θπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας:

“Συνάδελφε,  το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Λάρισας σε καλεί να πάρεις μέρος στην σύσκεψη την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στις 7:00 μμ. στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με Θέμα: «Οι εξελίξεις στο κλάδο και την άμεση υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας». Στην σύσκεψή θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Γιάννης Τασούλας.

Απαιτείται σε αυτές τις συνθήκες που οι εργοδοσία έχει τσακίσει κάθε δικαίωμα, να υπάρξει μαζική συσπείρωση στο Συνδικάτο μας, για να μπορέσουμε οργανωμένα όλοι μαζί οι οικοδόμοι να κερδίσουμε καλύτερα μεροκάματα, ασφάλιση για μας και τις οικογένειες μας, σύνταξη στα 58 για όλους τους οικοδόμους με πραγματικές αυξήσεις με βάση τις δικές μας ανάγκες, κα. Παράγεται τεράστιος πλούτος που μπορεί να μας καλύψει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας, αλλά το καρπώνονται οι λίγοι. Οργανωμένα μπορούμε σήμερα να καλυτερεύσουμε την ζωή μας.

Κανείς μόνος, όλοι για έναν και ένας για όλους!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω