Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βαφτίζουν το πρώτο τους παιδί με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το μυστήριο θα γίνει στη Γλυφάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή της Πεντηκοστής, στις 4 Ιουνίου και ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Φώτης.

Το όνομα αυτό, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι πολύ ιερό για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το όνομα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Το ότι θα ακουστεί ξανά το όνομα Φώτης για τον επιχειρηματία, τον αδελφό του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη μητέρα τους Σοφία είναι μία πολύ σημαντική στιγμή!

Μετά τη βάφτιση, θα ακολουθήσει δεξίωση σε κέντρο στη Βούλα.

Είναι γνωστό, ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται κοντά στον Θεό. Το ίδιο όμως και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που η πίστη του είναι ακλόνητη. Αυτή η πίστη έφερε τους δύο άνδρες πολύ κοντά με δεσμούς σχεδόν οικογενειακούς. Τώρα, η φιλία τους θα επισημοποιηθεί και πνευματικά με την ευλογία του Θεού.

Ο γιος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2022, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Περισσότερα Εδω