Αντίστροφα μετρά τις εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Από την αρχή της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, κρατώντας μακριά από τα media τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις της στο instagram οι οποίες σχετίζονται με τις καθημερινές της βόλτες με την σκυλίτσα της, την Μπαλού ή το πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ακολουθεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω», δήλωσε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε βίντεο από το pilates studio κάνοντας το δικό της χιουμοριστικό σχόλιο.

«Στο pilates χρησιμοποιούμε ονόματα όπως, «πύργος», «καρέκλα» (που εγώ τη λέω θρόνο), «κρεβάτι», «στρώματα», «παπουτσάκια» (για να μη γλιστράμε), «δαχτυλίδια» (τα γνωστά rings) και άλλα τέτοια ωραία… Ε πώς να μη νιώθεις «βασίλισσα» (Αγνοήστε την περιβολή μου… άλλωστε τα «βασιλικά» φορέματα δε μου χωράνε πια»,  έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω