Απάντηση σε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής για το νέο της επαγγελματικό βήμα έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για το Mega Καλημέρα, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το Tv Queen, η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε σχετικά.

«Εννοεί τη στήλη που κάνει στον Λιάγκα; Είναι και τα βίντεο… Το είχα ξεχάσει. Χαίρομαι αν υπάρχει υλικό όποιας φύσεως και ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος γιατί κατά τα άλλα, άσχετα από τη γνώμη που έχω για εκείνον κι εκείνος για εμένα, είναι ένας άνθρωπος που έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει. Από εκεί και πέρα, δεν θα κάτσω να σου απαντήσω. Ας είναι καλά, ας λέει ό,τι θέλει. Για κάποιον λόγο τον απασχολώ. Έχω τόσο χιούμορ και τόσο καλή διάθεση που ας είναι… Με κάποιους ανθρώπους μου αρέσει να επιστρατεύω το χιούμορ μου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τι είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Περρής

«Περιμένω πώς και πώς να δω τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί κάνουμε και σατιρική εκπομπή. Ταιριάζει πάρα πολύ στον τίτλο “Tv Queen”, μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν. Εύχομαι τα καλύτερα» είχε πει ο Βαγγέλης Περρής σε δηλώσεις του στο Mega Καλημέρα.

Περισσότερα Εδω