Τις νέες αναρτήσεις από το γυμναστήριο έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. 

Η παρουσιάστρια δέχτηκε σε προσωπικό μήνυμα ένα σχόλιο σχετικά με το βάρος της, το οποίο αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

«Τα έχεις τα κιλάκια σου», ανέφερε το μήνυμα που έλαβε και η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δείτε και μια “γλυκούλα” η οποία μπορεί να μην με ακολουθεί αλλά με “παρακολουθεί”. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ”. Σταλάζει μέλι κι εγώ συγκινήθηκα».

Με δεύτερη ανάρτηση η Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε πως ακολούθησε και νέο μήνυμα από τον χρήστη του instagram το οποίο ανέφερε πως θα χάσει τα κιλάκια. 

«Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να με μη με ακολουθείτε. Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. 

Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν – έστω κι έτσι -μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής, αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απέφυγε να μιλήσεις», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Μαλέσκου.

Περισσότερα Εδω