Με ικανοποιητική ροή σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κόμματος συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στη Λάρισα για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Υπενθυμιζεται πως σήμερα από τις 08:00 έως τις 20:00 θα είναι ανοιχτές οι κάλπες σε όλη τη χώρα. Οι ψηφοφόροι προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και 3 ευρώ για την συμμετοχή.

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα τόνισε: «Σήμερα στέλνουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Ήδη η προσέλευση είναι πάρα πολύ μεγάλη και ενθαρρυντική. Καλούμε τον κόσμο να ρθει να ψηφίσει για να στείλει τον λογαριασμό συστημένο, τον λογαριασμό του ρεύματος, του Φυσικού».

Ο γραμματέας της νομαρχιακής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βασίλης Ζωγράφος, ανέφερε: «Μέχρι τώρα η ροή του κόσμου είναι πάρα πολύ καλή και έχουν εγγραφή πολλά νέα μέλη. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 8 το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πραγματικά και οργανωτικά ένα κόμμα αντάξιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Η Ζωή Ακριβούλη, μέλος της απελθούσας Κεντρικής Επιτροπής ανασυγκρότησης, σημείωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι μέρα γιορτής για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ευκαιρία εγγραφής νέων μελών. Δεν θέλουμε περαστικούς, θέλουμε ανθρώπους που θα είναι ενεργοί και συμμέτοχοι στην αλλαγή της κατάστασης στη χώρα. Η μέρα αυτή δίνει μήνυμα στην κυβέρνηση, ήρθε η ώρα της ανατροπής της κατάστασης. Έχουμε λύσεις εκεί που η κυβέρνηση απέτυχε πλήρως».

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, επισήμανε: «Όλοι οι δημοκράτες πολίτες συμμετέχουν σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία, ήρθε η ώρα για τη χώρα ώστε να έχουμε πολιτική αλλαγή».

Δείτε φωτογραφίες:

Τα εκλογικά κέντρα

Στα εκλογικά κέντρα θα υπάρχουν δύο κάλπες, για εκλογή προέδρου και για Κεντρική Επιτροπή.

ΛΑΡΙΣΑ

1ο Λύκειο Λάρισας  Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου(είσοδος από Φαρμακίδου) (4) Εκλογικά τμήματα .

ΦΑΛΑΝΗ

Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης (Πιεατρουλούγκα 1)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Γραφεία της ΟΜ Τυρνάβου (Κεντρική πλατεία Τυρνάβου).

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Γραφεία της ΟΜ Ελασσόνας (Κεντρική πλατεία Ελασσόνας).

ΑΓΙΑ

Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου (δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο Χρυσαλίδα )

ΦΑΡΣΑΛΑ

Γραφεία ΟΜ Φαρσάλων (Κεντρική πλατεία Φαρσάλων) .Με δύο κάλπες, μία για την εκλογή του προέδρου και μία για την εκλογή της ΚΕ.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Ειρηνοδικείο Κισσάβου

ΝΙΚΑΙΑ

Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας (Εθνάρχου Μακαρίου 181)

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

1ο Δημοτικό σχολείο (Πλατεία Μικρασιατών) .

ΓΟΝΝΟΙ

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πρώην Δημαρχείου Γόννων.

ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ

Πρώην Δημαρχείο Πλατυκάμπου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω