Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα» του Mega.

«Έκατσα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπα κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε, γιατί εκεί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη. Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε. Σε κάποια πράγματα διαφώνησα, αλίμονο, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα. Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της αλλά για αυτό ζήτησε να είναι και live η συνέντευξη, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν», τονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό. Είπε πάρα πολλά πράγματα ως προς τον ρόλο της γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία. Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

 

Περισσότερα Εδω