Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαρισαίων κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”  κ. Αθανάσιος Μαμάκος, με την οποία καταγγέλει τα προβλήματα που εμφανίζει το οδικό δίκτυο στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη διαδρομή μέχρι τη διασταύρωση Κουλουρίου. Αναλυτικά επισημαίνει τα εξής:

“Ο δρόμος από την έξοδο της πόλης μέχρι και τη διασταύρωση Κουλουρίου Λάρισας δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο. Κατά μήκος του δρόμου λειτουργούν εκατοντάδες επιχειρήσεις που απασχολούν πολυάριθμο προσωπικό. Ειδικά δε τους καλοκαιρινούς μήνες τα αυτοκίνητα που διέρχονται τη συγκεκριμένη οδό πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο λόγω της μετάβασης προς τα παράλια τόσο της Λάρισας όσο και της Πιερίας. Ωστόσο σε πάρα πολλά σημεία του συγκεκριμένου δρόμου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα, όπως μεγάλες λακκούβες και καθιζήσεις, που καθιστούν επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων. Είναι γνωστό ότι η ευθύνη συντήρησης του συγκεκριμένου δρόμου ανήκει στο Δήμο Λαρισαίων. Αν και έχει ζητηθεί επανειλημμένα η ουσιαστική και αποτελεσματική συντήρηση του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, δεν έχει ληφθεί καμία πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων τη στιγμή μάλιστα που έχει ήδη συμπληρωθεί το μισό της θερινής περιόδου.

Η δημοτική αρχή είναι ενήμερη για το πρόβλημα; Ποιες είναι οι αιτίες της αδράνειας; Προτίθεστε να λάβετε μέτρα άμεσης συντήρησης του δρόμου ή περιμένετε να αναλάβει πάλι πρωτοβουλίες η Περιφέρεια;”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω