Μία τονωτική “ένεση” στα ταμεία των εμπόρων της Λάρισας φαίνεται πως έδωσε η Black Friday σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “ήταν μία καλή μέρα για τα καταστήματα της πόλης η Παρασκευή, καθώς είχε πάρα πολύ κόσμο έξω στην αγορά και αυτό αποτυπώθηκε και στους τζίρους των εμπόρων, βλέποντας ακόμη και τα μικρά καταστήματα να εξυπηρετούν κόσμο και να έχουν πολλή δουλειά έπειτα από παρά πολύ καιρό. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί παρά μια “ανάσα” στα δυσβάσταχτα κόστη και έξοδα που έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι οι έμποροι”.

Παράλληλα, χθες τα καταστήματα μπορούσαν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο της δυνατότητας που έδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης, ωστόσο οι καταστηματάρχες φαίνεται πως τήρησαν τη σύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας να παραμείνουν κλειστά, καθώς λίγοι ήταν αυτοί που άνοιξαν τα μαγαζιά τους, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο.

Τι προσδοκούν οι έμποροι από την εορταστική περίοδο

Μπροστά μας πλέον βρίσκεται η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μίας παραδοσιακά καλής εποχής για την αγορά και τα καταστήματα, με τον κ. Παπαδόπουλο να επισημαίνει πως “ευελπιστούμε να πάει καλά η φετινή εορταστική περίοδος, τα μαγαζιά έχουν μπει σιγά σε γιορτινούς ρυθμούς και ελπίζουμε να μπορέσει να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ένεση στα ταμεία μας, ούτως ώστε να δώσει ψυχολογία και στους εμπόρους αλλά και στους καταναλωτές αυτή η περίοδος, και να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον”.

Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω