Τη νέα της ανάρτηση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Τετάρτη 3 Απριλίου.

Η γνωστή influencer μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το τελευταίο μπάνιο της στην παραλία για την χρονιά που πέρασε. Στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως πρόκειται για φωτογραφία από τα τέλη του Νοέμβρη, μιας και συνέχιζε τα μπάνια της μέχρι τις αρχές του χειμώνα.

«Τελευταία βουτιά του 2023, το Νοέμβρη! Αχ και ανυπομονώ για την πρώτη του 2024», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα για το καλοκαίρι που έρχεται.

Χριστίνα Μπόμπα – Οι αλλαγές και η άρνηση για την τηλεόραση

Η φετινή σεζόν έφερε αέρα ανανέωσης στη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι μετά από αρκετούς μήνες, επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία της ριζικής μετακόμισης.

Όσο για την καθημερινότητά τους, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στις δίδυμες κόρες της, παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν κατά καιρούς να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον σύζυγό της.

«Δεν έχω χρόνο να κάνω τηλεόραση γιατί ασχολούμαι με τις κόρες μου, την επιχείρησή μου και τα social media. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Αλλά ο Σάκης συνεχίζει τα δικά του», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Χριστίνα Μπόμπα. 

Περισσότερα Εδω