Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησαν η Βάσια Τριφύλλη και η θετή κόρη της, Βερόνικα, στο “Alpha Παντού”. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση τους αλλά και τον 2χρονο Βασίλη, τον γιο της Βερόνικας. 

Η γνωστή ηθοποιός, ούσα χαζογιαγιά, δηλώνει:”Με το που βλέπω τον Βασιλάκη μία… απώλεια ούρων την έχω, δεν το ελέγχω, διαλύομαι. Να σου πω ψέματα;”

Όσον αφορά στους λόγους που επέλεξε να υιοθετήσει τη Βερόνικα, η Βάσια Τριφύλλη εξηγεί: “Τα μάτια της μου έκαναν το “κλικ”. Να μην ξέρει λέξη ελληνικά, να μην ξέρω λέξη ρουμάνικα και να θέλουμε τόσο πολύ να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε. Τα μάτια 9 φορές στις 10 λένε την αλήθεια. Κι αν είσαι και αφηρημένος, δηλαδή δεν το ελέγχεις, σου ξέφυγε”.

Η Βερόνικα, από την άλλη, εξομολογείται: “Δεν καταλάβαινα τι θέλει να μου πει και έρχεται και με παίρνει αγκαλιά. Με πήγε στην κουζίνα και μου λέει “κάτσε, να σου δώσω να φας, να σου φτιάξω καφέ”. Και σκεφτόμουν ότι εγώ ήρθα να δουλέψω γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι αυτή. Να με χαϊδεύει, να μου κρατάει το χέρι… Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε εξαρχής τόση αγάπη και τόση τρυφερότητα. Μου έχει μείνει στο μυαλό”.

Καταλήγοντας, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει για την κόρη της:”Εγώ την ξέρω καλύτερα και από τη μάνα που την γέννησε. Μοιάζουμε πάρα πολύ. Είναι σαν να είμαστε συγγενείς”.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω