Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Μπομπ Κατσιώνη, τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τον γιο της που σήμερα είναι 26 χρονών, μίλησε η Ευρυδίκη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“.

«Ο Μπομπ ήρθε στη ζωή μου σε μια περίοδο που είχα πει ότι θέλω να μείνω μόνη μου. Μου έστειλε μήνυμα στο facebook. Γενικά δεν απαντάω, ειδικά αν υποψιαστώ ότι υπάρχει κάποιο υπονοούμενο, μπορεί και να μπλοκάρω. Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν πανέξυπνο, πολύ γλυκό και ήταν και από έναν μουσικό…

Στο πρώτο ραντεβού με έβαλε να ακούσω το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, είναι το τραγούδι “Πάγος”… Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο τρόπος που με υποδέχτηκε. Άνοιξε την πόρτα του στούντιο και άρχισε να υποκλίνεται… Μετά μου εξήγησε ότι ήταν μεγάλος φαν…» είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας της με τον Μπομπ Κατσιώνη, η Ευρυδίκη ανέφερε, «Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας, ποτέ δε με ενδιέφερε το τι θα πει ο κόσμος… Για μένα, είναι πιο σημαντικό να είμαι ευτυχισμένη και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν… Ο προβληματισμός που είχα σχετικά με τη διαφορά ηλικίας μας ήταν δικό μου θέμα. Είναι 9 χρόνια. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι είναι πολλά, τι θα γίνει σε 20, σε 30 χρόνια. Μετά σκέφτηκα ότι δε ξέρουμε ούτε τι θα γίνει αύριο και πρέπει να ζήσουμε τη στιγμή».

«Ο Μπομπ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, ίσα ίσα τον θαυμάζει. Εκτός από δικός μου θαυμαστής, ήταν και του Γιώργου και της μουσικής του. Τον θεωρεί, το έχει πει και δημόσια, έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες στην Ελλάδα…» είπε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια για τη σχέση του νυν συζύγου της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους.

Τέλος, η Ευρυδίκη αναφέρθηκε και στον γιο της λέγοντας, «Η αλήθεια είναι ότι όταν έμεινα έγκυος, δεν ήμουν έτοιμη γι΄αυτό. Όταν ήρθε στον κόσμο ο Άγγελος όμως, ξαφνικά άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου. Ήθελα να μείνω στο σπίτι, να είμαι με το μωρό μου. Πέρασε λίγος καιρός μέχρι να νιώσω πάλι την ανάγκη ότι θέλω να επιστρέψω αλλά όταν την ένιωσα, ένιωθα και τύψεις για το μωρό μου. Μέχρι που πήρα την απόφαση ότι πρέπει να κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη, για να είναι ευτυχισμένο και το παιδί μου.

Ο Άγγελος τώρα είναι 26. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική… Έχει σπουδάσει σχεδιασμό παιχνιδιών αλλά δεν ασχολείται με αυτό γιατί ξεκίνησε δεύτερο πτυχίο στα Οικονομικά… Έχει ταλέντο αλλά θέλει να τραβήξει το δικό του δρόμο, δε θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το δικό μας χώρο. Του αρέσει η Heavy Metal, ταιριάζουν με τον Μπομπ».

Περισσότερα Εδω