Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Φειδά, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή interior designer μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σχέση με την κόρη της, για τον γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, αλλά και για τις αγενείς συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της λόγω του φύλου της.

Η Σίσσυ Φειδά έφερε στον κόσμο την κόρη της σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν ήταν συνειδητοποιημένη. Για εκείνη η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως θα πει οι μητέρες που δουλεύουν νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί. «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλείας όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν», δήλωσε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Φειδά αναφέρθηκε στις αγενείς συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της πορείας της, λέγοντας: «Δυστυχώς πολλές φορές λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές, αγενείς και περίεργες συμπεριφορές. Όταν προσπαθεί κάποιος να μου επιβληθεί δείχνω με τον τρόπο μου ότι θα χάσει».

Η Σίσσυ Φειδά αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Αυτές τις εκπομπές που έκανα δεν τις βλέπουμε σήμερα, γιατί έχουν πολύ ακριβό προϋπολογισμό. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση αν έκανα κάτι στο αντικείμενο μου και είχα το χρόνο», επεσήμανε στο Mega.

Περισσότερα Εδω