Η δραματική σειρά “Famagusta” που προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό στο ΜΕGA κατάφερε να κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών καθώς φιγουράρει πρώτη στις τηλεθεάσεις. Τα περισσότερα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, καθότι είναι εμπνευσμένη από την τραγική τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.

Η νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική γη, αφήνοντας πίσω του, την ημέρα της εισβολής στην Αμμόχωστο το τριών μηνών βρέφος του. Χρόνια αργότερα, αναζητώντας τις μαρτυρίες τραγικών πρωταγωνιστών της τουρκικής εισβολής για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ διεθνούς πλατφόρμας, ο πρωταγωνιστής της σειράς θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια. Ένα καστ έμπειρων και καταξιωμένων, αλλά και νεότερων και ταλαντούχων ηθοποιών (Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης), συμμετέχει στη σειρά.

Εκτός από την Κύπρο κάποια γυρίσματα γίνονται στην Αθήνα αλλά και στο Λονδίνο.

Προχθές Παρασκευή ορισμένες σκηνές γυρίστηκαν στο Σύνταγμα, το Μοναστηράκι, αλλά και στην Πλάκα.

Μεταξύ αυτών επιλέχθηκε και ένα καφέ που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας του οποίου η ιδιοκτήτρια είναι Λαρισαία, η κ. Κατερίνα Βαγενά. Το Art Café «Κιμωλία» επιλέχτηκε από την παραγωγή της σειράς για να γυριστεί εκεί μια συγκεκριμένη σκηνή όπου πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

ΚιωλίαΤο συνεργείο της τηλεοπτικής παραγωγής μαζί με μέρος του cast των ηθοποιών βρέθηκαν στο σημείο και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των περαστικών.

Μεταξύ άλλων στο café βρέθηκαν εκτός του Χρήστου Λούλη, οι Γιάννης Μπέζος, Αιμιλία Υψηλάντη, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Αθανασία Παύλου – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω