Λίγα 24ωρα μετά την κατάθεση σοκ που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου τη συνάντησαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Εύθυμες Κυράδες». «Η παράσταση είναι υπέροχη» αρκέστηκε να πει η Εβελίνα Παπούλια, ενώ όταν ήρθε η ερώτηση για τη δίκη  του Πέτρου Φιλιππίδη αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Αυτή είναι και μία στάση που έχει τηρήσει η Εβελίνα Παπούλια όλο αυτό το διάστημα, καθώς ό,τι ήθελε να πει, το κατέθεσε μέσα στο δικαστήριο.

Μέρος της κατάθεσης της Εβελίνας Παπούλια

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και Τρίτη.

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Περισσότερα Εδω