Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Οι φήμες για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την πρώην παίκτρια του Survivor είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό ενώ πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο με τους δυο τους να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρότι αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος. 

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σήμερα όμως, λίγες ημέρες μετά και την κυκλοφορία των κοινών τους φωτογραφιών από την έξοδό τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την πρώτη κοινή ανάρτηση με την αγαπημένη του. Για την ακρίβεια, αναδημοσίευσε σε story του ένα βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Βαμβακούση στο οποίο τους βλέπουμε αρκετά ευδιάθετους να τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που εκείνος οδηγεί. 

 

Διάβασε ακόμη: Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση που έχει “κλέψει” την καρδιά του Γιώργου Αγγελόπουλου

Περισσότερα Εδω