Την πρώτη της ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Δημήτρη Λάλο έκανε το απόγευμα της Τρίτης 21/5  η Έλενα Μαυρίδου.

Οι φήμες πως το ζευγάρι μετά από εννέα χρόνια γάμου και ένα παιδί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, υπήρχαν μήνες τώρα. Κανείς από τους δυο ωστόσο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αυτή. Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα 20/5 που ο δικηγόρος του ηθοποιού με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» επιβεβαίωσε τον χωρισμό, λέγοντας μάλιστα πως έχει ήδη υπογραφεί και η λύση του γάμου τους και έχουν διευθετηθεί όλα τα θέματα που αφορούν στην κόρη τους.

Σήμερα, μια μέρα μετά τις δηλώσεις αυτές του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου αλλά και τη δική της σκληρή απάντηση, η Έλενα Μαυρίφου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να χαμογελά στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Έλενα Μαυρίδου ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν γράφοντας, «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τη γιορτή μου . Να δίνουμε χαρά και χαμόγελα».

Περισσότερα Εδω