«Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είναι αδιαμφισβήτητη και κοινή παραδοχή όλων μας . Ειδικά η προσφορά σας κατά τα τελευταία τρία χρόνια της πανδημίας είναι ανεκτίμητη, παρά τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες τις περισσότερες φορές επιτελείτε το έργο σας. Προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε αρωγοί στο έργο σας και πάντα δίπλα σας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται πάραυτα όλα τα προβλήματα , προς όφελος των συμπολιτών μας που χρήζουν ιατρικής φροντίδας».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, στην εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πίτας της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα της Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς για τα ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους με την πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΚΕ Γενικού Γ.Ν.Λ. , Ευριδίκη Γούλα, την αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την ταμία Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση και τους παριστάμενους εργαζόμενους του Γ.Ν.Λ.

«Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας και να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι προβληματισμοί σας δεν αποτελούν «γράμμα κενό» αλλά διαβιβάζονται πάραυτα στους αρμόδιους στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Στην καρδιά της πόλης και κατ’ επέκταση στην καρδιά της χώρας κρατάτε όρθιο τον μεγάλο υγειονομικό μας φορέα, εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Για το λόγο αυτό οι ευχαριστίες μας και η ευγνωμοσύνη μας είναι το ελάχιστο που οφείλουμε. Προτεραιότητά μας, όπως εξάλλου έχει αποδείξει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έχει θέσει ως πυλώνα του προγράμματός της τον τομέα της Υγείας, είναι η εξομάλυνση των δυσχερειών που αντιμετωπίζετε καθημερινά. Εύχομαι σε όλες και όλους σας μια καλύτερη χρονιά, με τη συνδρομή όλων μας» ανέφερε, κλείνοντας, ο κ. Καπετάνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω