Βρισκόμαστε στην πιο “καυτή” και συνάμα χαλαρή περίοδο του χρόνου, το καλοκαίρι, και ιδίως αυτές οι μέρες που διανύουμε αποτελούν την εποχή που ο περισσότερος κόσμος λαμβάνει την καλοκαιρινή του άδεια, προκειμένου να μπορέσει να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Η εξόρμηση σε κάποιο νησί ή παραθαλάσσιο θέρετρο είναι αυτό που λέμε “πρέπων”, αγγλιστί “must”, όμως, εκτός από τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες, υπάρχουν και αυτοί που για διάφορους λόγους παραμένουν στην πόλη.

Και η παραμονή στην πόλη της Λάρισας εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου δεν αποτελεί και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού κάνει την διαμονή στην πόλη από λίγο έως… πολύ ζόρικη!

Ωστόσο, στις συνοικίες της πόλης υπάρχουν κατά τόπους πάρκα και πλατείες που μπορούν να προσφέρουν μερικές “ανάσες δροσιάς” σε αυτούς που μένουν πίσω στην πόλη ή σε αυτούς που έχουν την τύχη (ή μάλλον την ατυχία) να βρεθούν στην Λάρισα εν μέσω θέρους.

Το onlarissa.gr βρέθηκε σε κάποιες από αυτές και σας παρουσιάζει μερικά από τα πάρκα – πλατείες που μπορούν να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους λίγες στιγμές… δροσιάς με τα συντριβάνια και τα δέντρα που κοσμούν τους χώρους. Γιατί και η παραμονή στην πόλη θέλει… καλοπέραση!

Δείτε το φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr

Μεγάλος Προφήτης Ηλίας

Πάρκο Χατζηχαλάρ

Πλατεία Αγίου Αντωνίου

Πλατεία Σάλια

Πάρκο Οδού Κραννώνος

Πλατεία Φιλιππούπολης

Πλατεία Νεάπολης

Πάρκο Αγίας Τριάδος

Θοδωρής Τσέτσιλας – Φωτορεπορτάζ: Θάνος Παλούκας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω