Ούτε μία ούτε δυο, αλλά έξι οχλήσεις προς τον δήμο και τον ΔΕΔΔΗΕ έχει κάνει Λαρισαίος πολίτης ζητώντας αποψίλωση τεράστιου δέντρου μπροστά στην οικία του, καθώς τα κλαδιά του προκαλούν ζημιές στο σπίτι και επιπρόσθετα έχουν περιπλεχθεί στα καλώδια της ΔΕΗ με κίνδυνο έκρηξης.

Μάλιστα στην καταγγελία του στο onlarissa.gr, αναφέρει πως ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθεί το σκηνικό με το περιστατικό όπου πέρσι εντός παιδικού σταθμού απέναντι από το σπίτι του κλαδιά δένδρου επίσης είχαν μπλεχτεί με τα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα μεγάλη έκρηξη και διακοπή ηλεκτροδότησης στη περιοχή.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει:

Σας ζητώ εκ των προτέρων την κατανόηση και προσδοκώ στη προβολή του αιτήματός μου. Μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας (αρχικά Αύγουστος 2020!!! , Αυγ 21, Νοε 21, Ιαν 21 , Μαρ 21 και τελευταία πριν 10 ημέρες) με την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων καθώς και  το ΔΕΔΗΕ  η  αδιαφορία πραγματικά είναι προκλητική. Οφείλω να αναγνωρίσω την ευγένεια της υπαλλήλου που απαντά, ενώ κάθε φορά ζητούν το τηλέφωνο μου για να επικοινωνήσουν και να με ενημερώσουν ότι γνωρίζουν και οτι έχει προγραμματισθεί????

Σας αποστέλλω το αίτημά μου αυτούσιο όπως υπεβλήθη στους αρμόδιους καθώς και φωτογραφίες για το λόγου το αληθές στις οποίες φαίνεται ότι πέρα της ζημίας στην οικία μου, η συγκατοίκηση με τα κλαδιά και κάθε είδους ζωύφια είναι αναπόφευκτη……

Το παρακάτω μήνυμα υπεβλήθη σε Δήμο Λαρισαίων και ΔΕΔΗΕ:

Καλησπέρα σας,

Σας υποβάλλω το αίτημά μου που αφορά στην αποψίλωση ενός δένδρου επί της οδού Καραγάτση 14, τα κλαδιά του οποίου έχουν περιπλεχθεί ανάμεσα στα καλώδια υψηλής τάσης και αποτελούν ανά πάση στιγμή αιτία κινδύνου. Το περασμένο χρόνο παρόμοιο πρόβλημα με κλαδιά παρουσιάσθηκε ακριβώς απέναντι εντός παιδικού σταθμού με αποτέλεσμα μεγάλη έκρηξη και διακοπή ηλεκτροδότησης στη περιοχή. Έχω ενοχλήσει στο παρελθόν αλλά και προσφάτως την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Λάρισας αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας προκειμένου να προληφθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω