Στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στη Λάρισα για την προγραμματισμένη εδώ και καιρό αγροτική συνδιάσκεψη αλλά και των στοχευμένων δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής για την ακρίβεια, από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισημαίνονται τα εξής:

“Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επανακαταλαμβάνει το δημόσιο χώρο και βασίζεται στις ουσιαστικές επαφές με τους πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα για τη συνδιαμόρφωση των προγραμματικών του θέσεων.

Μετά τις επαφές με τον απλό κόσμο της επαρχίας, τον κόσμο της αγροτιάς, τον κόσμο που μοχθεί και συγχρόνως παλεύει να τα βγάλει πέρα, σε συνθήκες οριακές και ολοένα και πιο δύσκολες, γίνεται μια προσπάθεια να καταγραφούν όλα τα προβλήματα που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα.
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και το κόστος παραγωγής όπως και το συνεχώς αυξανόμενο κόστος των εφοδίων και ζωοτροφών, δυσκολεύουν τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα στο δύσκολο έργο τους.
Αυτές αποτελούν μόνο μερικές από τις προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.

Η νομαρχιακή επιτροπή Λάρισας δεσμευόμενη από το κοινωνικό συμβόλαιο τιμής που έχει υπογράψει ο ιδρυτής Ανδρέας Παπανδρέου με τον αγροτικό κόσμο, θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις επαφές με τον απλό πολίτη, τους ανθρώπους του θεσσαλικού κάμπου και θα καταγράψει όλα τα προβλήματα και τις ανεπάρκειες των πολιτικών που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια και απλώς λειτουργούν ως ημίμετρα. Σκοπός είναι να αποκτήσουν και πάλι δικαιώματα και προοπτικές οι άνθρωποι που για δεκαετίες ζουν στην οικονομική, κοινωνική, ανθρωπιστική και πολιτική ερημιά.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω