Ο Γιώργος Κατσαούνης εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται εκτός Survivor, μετά την αποβολή του, λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It μετά την αποχώρησή του και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο του τσακωμού του με τον Τάκη Καραγκούνια, αναφέρθηκε στο φλερτ που είχε με την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα, εγώ ενθουσιάστηκα που είμαι πυγμάχος. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης και εκεί υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Και συνέχισε: «Μία μέρα είχε βροχή και η Ναυσικά είχε αφήσει τα παπούτσια της στη θάλασσα και της είπα ότι θα πάω εγώ να τα πάρω τα παπούτσια. Όταν πήγα εκεί μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη, τα παίρνω νομίζοντας ότι είναι της Ναυσικάς και τα έβαλα κάτω από την καλύβα. Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μία κουβέντα, όποιος πήρε τα παπούτσια του γαβγίζω το σπίτι. Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000€». 

Με την Ασημίνα είχαμε δεθεί από τα κάστινγκ. Είχε τσαμπουκά και μου άρεσε. Η Ασημίνα ήθελα να περνάει το δικό της, με απογοήτευσε άλλαζε συμπεριφορά. Η Ασημίνα έστρεφε τη Σοφιάννα εναντίον των παικτών. Ανακάτευε τα πράγματα.

Όσον αφορά τη ειδύλλιο με την Μυριέλλα Κουρεντή, ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε: «Τώρα που βγήκα δεν θα την πάρω τηλέφωνο αφού έχει φλερτ. Εγώ μόλις της είδα μου άρεσε πάρα πολύ, την κυνήγησα. Μου άρεσε να κάνω και εγώ τα δικά μου. Είχα συναισθήματα για εκείνη αλλά όταν είχε έρθει το έπαθλο επικοινωνία ανέφερε κάποιον John. Εμένα μου είχε πει ένα πουλάκι από την κόκκινη ομάδα ότι είχε φλερτ και εκεί τα πήρα. Και πρόσβαλα το παιδί έξω αλλά στην ουσία τον πρόδωσε η Μυριέλλα. Μετά μου έφυγε, το πήρα σαν προδοσία».

Περισσότερα Εδω