Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/1 ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εμφανίστηκε σε βίντεο πίσω του η μητέρα του, Ευγενία Δούμα η οποία μίλησε για την παιδική του ηλικία κάνοντας τον Αντώνη Κανάκη να συγκινηθεί.

«Σαν παιδί και στην εφηβεία του ακόμη ήταν καλό παιδί, ζωντανό που όλη τη μέρα έπαιζε, ίδρωνε. Έπαιξε τόσο πολύ που δυστυχώς τα σημερινά παιδιά δεν το κάνουν. Η μουσική ήταν η αδυναμία του. Έτρωγε και διάβαζε με τη μουσική. Μία μέρα μου είπε ότι θα κάνει πειρατικό ραδιόφωνο και θα το έκανε μέσα στο λουτρό στο σπίτι. Αλλάξαμε το λουτρό και μέσα είχαμε τα μηχανήματα. Μία μέρα τον ρώτησα τι θα κάνει και εάν θα γίνει πειρατής αλλά μου είπε ότι θα γίνει ελεύθερο το ραδιόφωνο και η τηλεόραση ιδιωτική.

Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και παρόλο που ήταν μικρός, ήταν ώριμος για την ηλικία του. Στην αρχή που τον πρωτοείδα μου έκανε εντύπωση και χαιρόμουν μαζί του. Είναι τόσο εργατικός και τελειομανής και του έχω εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε ωραία οικογένεια, μία γυναίκα που αγαπώ πολύ και τα παιδιά του είναι άτακτα όπως ήταν αυτός», είπε η μητέρα του Αντώνη Κανάκη.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Κανάκης της είπε συγκινημένος «μαμά κι εγώ σ΄ αγαπώ και σε ευχαριστώ»

Περισσότερα Εδω